top of page

Voimahahmon luominen

Tuntuuko joskus siltä, että tarvitsisit mielikuvitushahmon, joka rohkaisisi sinua? Hahmon joka kuiskaisi korvaasi: Anna mennä vain! Sinä uskallat!

Joskus koulussa tai harrastuksissa kaikki menee pieleen. Tällaisina hetkinä on lohdullista ajatella, että voimahahmo kulkisi rinnalla ja antaisi voimaa jaksamaan. Voit miettiä jotain erityistä voimaa, jonka haluat antaa voimahahmollesi. Se voi olla vaikka taisteluvoima, rohkeusvoima, hyvän tahdon voima tai vaikka nauruvoima. Mieti onko olemassa sellaisia taitoja, joita haluaisit itsellesi. Voit nyt antaa tälle hahmolle niitä taitoja.

supertyttö.png
sankari.jpg

Kaikki aikamme supersankarit, esimerkiksi Batman tai Terästyttö ovat syntynyt siitä, että joku on vain joskus päättänyt, että tämä hahmo käyttää tällaisia vaatteita ja omaa tällaisia supervoimia.

Oman voimahahmon luominen on hauskaa. Saat luoda taas jotain aivan uutta, jota kukaan muu ei ole ennen keksinyt. Minusta kaiken uuden keksiminen on parasta, toivottavasti myös sinustakin. Kuvien korteissa on 40 voimahahmoa, joista voit lähteä liikkeelle. Löytyisikö näistä hirviökorteista sinun oma voimahahmosi? Voit käyttää kortissa olevaa hahmon nimeä tai keksiä sille ihan uuden.

Painamalla kuvaa näet ne suurempana.

hirviökortit1.jpg
Hirviökortit2.jpg
Hirviökortit3.jpg

Vaihtoehtoisesti voit etsiä voimahahmosi netistä tai lehdistä, joita löydät kotoa. Hakusanasi nettihaussa voi olla vaikka: Villieläimet, söpöt eläimet, monsterit, linnut, matelijat ym. Toki tällainen voimahahmo voi olla jopa julkisuuden henkilö, jolle keksiä erityisiä kykyjä. Ennen kun valitset voimahahmoa itsellesi, niin mieti, millaiset supervoimat sinua kiehtoo?

bottom of page