top of page

Kesäpeli!: Osa-2

Kesäpelin tarvikkeet ja rakentelu

KesäpeliRiina
00:00 / 03:17
kesäpelin_tarvikkeet.jpg

Mitä tarvitsen?

1. Tarvitset lautapelilaudan kokoisen pahvialustan. (voit leikata irti vaikka pahvilaatikosta yhden seinän. Tukeva piirustuspaperi käy myös pelilaudaksi)


2. Liimaa ja sakset (saksia tarvitaan kuvien leikkaamiseen. Kesäpelissämme on käytetty liimaa myös siihen, että ruskeaan pahviin on liimattu ensin keltaisia kartonkipohjia, joihin on helppo piirtää ja värittää).


3. Tarvitset lyijykynän, kumin ja värikynät. Kesäpelin pyöreät kulkuympyrät on piirretty käyttämällä apuna mehupurkin korkkia.


4. Tarvitset nopan. Sen voi lainata jostain toisesta kotona olevasta lautapelistä.


5. Tarvitset pelimerkit (kesäpelin pelimerkit on muovailtu Kiddy clay muovailumassasta). Pelinappuloina voi olla vaikka kuminpalaset tai pienet tavarat, jotka sopivat pelimerkeiksi.


6. Paperi, johon kirjoitat sääntösi. Lopuksi voit päällystää pelisi, vaikka kontaktimuovilla niin pelisi on suojattu, vaikka pelaisit sitä ulkona mökillä pienen sateen tihuttaessa.


Sitten vain pelaamaan!

kesäpelikuva3.jpg

Erilaisia uusia ja tuunattuja kesäpelejä tehdään myös Tampereen Lastenliiton kesäleireillä, joihin ilmoittautuminen alkaa nyt! Päiväleirit ovat heinä-elokuussa ja tekemistä riittää rikosmysteerien ratkaisemisesta luoviin hullutteluihin. Onko kesäsi leirisuunnitelmat jo selvillä? Takuuvarmasti hauskaa on tiedossa Tampereen Lastenliiton leireillä. Niitä on kolme ja niihin pääset tutustumaan ja
ilmoittautumaan täältä: Tampereen Lastenliiton leirit.

bottom of page