top of page

Kesäpeli!: Osa-3

Sitten pelaamaan!

Jos et tällä kertaa halua tehdä peliä itse, niin voit tulostaa tästä valmiin kesäpelin itsellesi. Paina kesäpelin kuvaa, niin siitä tulee suurempi. Tästä saat kesäpeliisi säännöt:

Voit ladata kuvan valmiista kesäpelistä painamalla ylläolevaa kuvaa.

Voit ladata valmiin kesäpelin säännöt ylläolevan linkin kautta. 

Kesäpelin säännöt

1. Oranssi pallo = riippumatto. Laiskottelua vai nautintoa? Jäät lekottelemaan riippumattoon. Jätä väliin seuraava kierros.


2. Vaaleanvihreä pallo = lenkkitossu. Menojalkaa vipattaa. Pääset juoksemaan neljä askelmaa eteenpäin.


3. Keltainen pallo = jäätelö. Nautit jäätelöä. Mikä voisi olla mukavampaa. Sinun ei tarvitse jäädä jälkeen, eikä kiirehtiä askeleissasi. Pysyt hyvin pelissä mukana. Ei hätää!


4. Violetti pallo = jalkapallo. Nyt alkaa futistreenit. Pakko se on jäädä pelaamaan. Onneksi on hyvä ilma. Jätä seuraava heittokierros väliin.


5. Vihreä pallo = leipominen. Muffinssitauko. Leivot maukkaat muffinit käden käänteessä ja palaat viemään muffineita jalkapallon pelaajille. Mars takaisin violettiin palloon. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jättää seuraava kierrosta väliin.


6. Sininen pallo = mustikkaan. Mustikat on poimittava silloin, kun niitä on näkyvissä. Pahoittelut, tässä menee tovi. Jätä seuraava heittovuoro väliin.


7. Pinkki pallo = pyöräileminen. Pyörä alle ja menoksi mummolaan. Pääset kokonaiset neljä palloa etenemään eteenpäin.


8. Ruskea pallo = leppäkerttu. Leppäkerttuja näkyvissä! Pelasta leppäkerttu pyörätieltä ja vie se turvallisesti puiden suojaan. Tässä ei mene aikaa juurikaan, joten pysyt hyvin pelissä.


9. Vaaleanvihreä pallo = juhannus. Lippu salkoon ja mökkeilemään. Vietä perheen kanssa mukava päivä. Mökilläkin voi pelata, joten pysyt hyvin pelissä.


10. Punainen pallo = grillaus. Makkaraa, salaattia, vai juustoa grillissä? Sinä päätät. Jäät syömään mahan täyteen, eikä heti ihan huvita lähteä matkaan. Jätä seuraava kierros väliin.


11. Musta pallo = saapas. Sadepäivä. Tämä on tehtäväpallo. Sinun pitää hypätä kolme kertaa tasajalkaa paikallasi kuin hyppäisit vesilätäkössä saappaat jalassa.


12. Vaaleansininen pallo = hampurilainen. Jaahas, sitä lähdettiin perheen kanssa ostamaan autogrillistä hampurilaisia, mutta rahat jäivät kotiin. Ei tunnu taskun pohjalla pankkikorttia, eikä lantin lanttia. Palaa neljä palloa takaisin noutamaan rahat.


13. Tummanpunainen pallo = lepolasse. Taas sataa. Vähän aikaa voi viettää nojatuolissa rentoutuen ja katsomalla elokuvaa. Jätä seuraava heittovuoro väliin.


14. Vaaleanpunainen pallo = pizzapäivä. Kyllä nämä eväät syötyä taas jaksaa. Pääset seuraavaan palloon. Astu vain eteenpäin.

15. Tummanvihreä pallo = pelit. Pääset kokeilemaan Boom-peliä ja sulkapallo lentää kolme palloa taaksepäin. Joudut siis peruuttamaan hieman.


Maalissa!

kesäpelikuva2.jpg
bottom of page